Rotografika danas

Rotografika” i danas neprestano ulaže u tehnologiju, kao i u ljudski potencijal. Stručnost i znanje naših zaposlenih su plod dugogodišnjeg iskustva i kontinuiniranog ulaganja u ljude. Zato kao posebnu vrednost vidimo spremnost našeg osoblja da u svakom momentu sa našim kupcima podelimo stečeno znanje, te stručnim savetima bezrezervno na najkvalitetniji mogući način pomognemo oko realizacije naručenih proizvoda.

Osim ulaganja u znanje, jednako važnim se smatra i ulaganje u tehnologiju. Rezultat ovakvog pristupa je kontinuinirano praćenje novih tehnologija i implementacija istih u proizvodne procese “Rorografike”.

Najveći deo proizvodnje trenutno je namenjen za domaće tržište, “Rotografika”  je prisutna i na tržištima Mađarske, Rumunije, Crne Gore, Austrije, Danske

Proizvodni program koji je namenjen za izvoz trenutno čini preko 40 % od ukupne proizvodnje i beleži stalni rast.

Godišnje “Rotografika” preradi preko 15.000 tona papira, uz ukupan prihod od oko 20 miliona eura. Zapošljava 260 radnika.

Naši proizvodni kapaciteti – garant uspešno obavljenog posla

Garant uspešno obavljenog posla su naši proizvodni kapaciteti sa najsavremenijom grafičkom opremom, timom vrhunskih stručnjaka i primena standarda kvaliteta, koji kontroliše nemački Institut za kontrolu kvaliteta i standardizaciju FOGRA, čiji smo i članovi. Svi zaposleni su opredeljeni za neprekidno unapređenje integrisanog menadžmenta kvalitetom i zaštite životne sredine u skladu sa zahtevima ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015 kao i FSC i DISNEY ILS u oblasti ofset tabačne i roto štampe knjiga, časopisa i trgovačkih prospekata.

“Rotografika” danas ima oko 200 stalnih klijenata, među kojima su najveće medijske kuće u Srbiji i regionu, kao što su “Adria media Zagreb, “Adria media Srbija“, “Adria media Ljubljana“, “Attica media Srbija“, “Motorpresse Hrvatska“, “Axel Springer Mađarska“, “Burda Ruminija”, “Ringier Ruminija“…

Štampamo oko 100 najčitanijih časopisa na ovom području, kao i knjige najvećeg srpskog izdavača “Laguna“. Klijenti su nam i vodeće srpske i regionalne kompanije kao i predstavništva kompanija: “Dis“, “Forma Ideale“, “Klett“, “DM drogerie“, “Lilly“, “Metro Cash&Carry“, “Lidl“, “Spar“, “Bauhaus“, “Home Center“…

 

Svojim kvalitetom smo se nametnuli i evropskim klijentima, pa se kod nas štampa i časopis “Burda” za skandinavsko tržište.

Produkcijom grafičkog proizvoda vrhunskog kvaliteta, uz prihvatljivu cenu, sa kratkim rokovima isporuke, “Rotografika” ostvaruje svoju misiju i viziju lidera u grafičkoj industriji.